Tijdelijke infraroodverwarming van All Electric Home biedt hulp bij gasstoring

01-10-2017 - Nieuws

Tijdelijke infraroodverwarming van All Electric Home biedt hulp bij gasstoring. Het afgelopen jaar kwam er zo af en toe weer eens een bekende storingsmelding in de publiciteit, waarbij het ging over storingen in het gasleidingnetwerk. In de winter (2018-2019) werd een flatgebouw in Zoetermeer getroffen in de koude winterperiode en kort daarop volgde er een defecte gasleiding in Ede. Hierdoor zaten ca. 1.500 mensen tijdelijk zonder verwarming zit. Een deel van de bewoners zat een aantal dagen zonder verwarming, juist toen het buiten koud was. All Electric Home biedt niet alleen tijdelijk hulp, maar heeft zeker oplossingen van structurele aard.

Infraroodverwarming

Met de infraroodverwarming van AEH kunt u direct diverse ruimtes verwarmen. Door eenvoudig de stekker in het stopcontact te stoppen voelt u al binnen 10 minuten de comfortabele verwarming van onze infraroodpanelen.

 

Minder onderhoudskosten

Infraroodverwarming van AEH heeft geen mechanische of gevaarlijke gasaansluiting nodig. Hierdoor behoeven de installaties steeds minder controle en onderhoudswerkzaamheden. Ideaal voor u als woningbezitter.

 

Op weg naar de aardgasloze woning

In het kader van het klimaatakkoord gaan overheden meer en meer sturen op innovatieve oplossingen om het fossiele brandstofverbruik te verminderen. Ook de Nederlandse overheid onderneemt nu stappen project planning tools. Hierdoor gaan steden meer en meer naar aardgasloze gebieden en is alternatieve verwarming nodig. Dit kan zeker met stadsverwarming, maar niet overal is deze voorziening aanwezig. De infraroodpanelen en infraroodoplossingen van All Electric Home bieden altijd een oplossing voor comfortabele verwarming, of dit nu een aanvullende behoefte is voor een koude ruimte, een bad- of studeerkamer in de woning of de garage is.

 

Wilt u meer informatie?

Wenst u meer informatie over de infraroodoplossingen van All Electric Home? Klik dan hier voor een van onze specialisten of vraag gratis een offerte aan.

 

 

Tijdelijke infraroodverwarming van All Electric Home biedt hulp bij gasstoring

Neem contact op!    AEH nieuwsbrief

    Blijf op de hoogte van de nieuwste innovaties en ontwikkelingen!

    Snel contact?