Showroom in Noordwijkerhout

Bezoek onze showroom in Noordwijkerhout met diverse top producten en krijg vakkundig en persoonlijk advies!

Onlangs hebben wij een showroom aan de Gieterij in Noordwijkerhout geopend. U kunt dan diverse soorten zonnepanelen van bijvoorbeeld LG Electronics,  Longi Solar, Denim, Rec Solar en Trina zien. Van 320 tot 380 Wp! Maar we hebben veel meer merken. Meer dan 15 merken panelen en talloze merken omvormers. We hebben ook bijvoorbeeld de nieuwste SolarEdge omvormer met EV charge module in onze showroom. Dit is een slimme omvormer met een laadsysteem voor uw elektrische auto. Hiermee kunt u slim uw elektrische opgewekte energie gebruiken om uw auto sneller op een 16 ampere groep op te laden, zonder dat u een zwaardere elektra aansluiting nodig heeft. U kunt dan op afspraak langskomen voor persoonlijk advies.

Ook voor andere producten

Ook voor andere producten bent u bij All Electric Home aan het goede adres. Denk bijvoorbeeld aan infraroodverwarming voor in en om het huis, elektrische laadpalen, accu- en energieopslagsystemen of warmtepompen. Maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek of vraag hier een offerte aan.

Wilt u meer weten? Vul dan nu uw gegevens in!

Vul hier uw gegevens in om een afspraak te maken en kom snel eens persoonlijk kennis met ons maken in onze showroom in Noordwijkerhout, een gezellige plaats in de Bollenstreek. Wij zijn alleen tevreden als u dat ook bent! Goed advies en voor ieder budget een oplossing!

 

All Electric Home

Noordwijkerhout

info@allelectrichome.com
+31 (0)85 00 43 962
Social Media

contact

Meer informatie? Vul het formulier in:
  Neem contact op!   AEH nieuwsbrief

   Blijf op de hoogte van de nieuwste innovaties en ontwikkelingen!

   Snel contact?