REC ALPHA zonnepanelen tot 400 Wp ideaal voor woonhuiseigenaren

02-18-2020 - Nieuws

Het van origine Noorse REC Solar, is een zeer innovatief en kwaliteit gedreven ontwikkelaar en producent van hoogwaardige zonnepanelen. Afgelopen maanden heeft REC Solar de REC ALPHA zonnepanelen serie met een vermogen tot wel 400 Wp voor de Europese markt vrijgegeven. Dus REC ALPHA zonnepanelen tot 400 Wp ideaal voor woonhuiseigenaren. Hiermee kunt u die een hoge opbrengst per vierkante meter dakoppervlak nastreven.

Van 360 tot 400 Wp vermogen met minder ruimte beslag

In het algemeen stijgt de opbrengst van de zonnepanelen ieder jaar een aantal procenten. Omdat er ook zonnepanelen in de afmetingen van ca. 2.00 * 1.00 meter geleverd worden, lijkt het in eerste instantie dat sommige panelen super hoge rendementen hebben. Maar als je dan een 360 Wp paneel met een oppervlak van 2.00 * 1.00 meter terugrekent, dan kom je op een rendement van ca. 180 Wp/m2. De REC ALPHA serie levert met de nieuwste 400 Wp serie veel meer op per vierkante meter. Vraag nu een offerte op om te zien hoeveel duizenden Euro’s u kunt besparen!

Betaalbare topkwaliteit

Bekende A-merken gooien hoge ogen bij die klanten die het beste van het beste willen, zoals een degelijke kwaliteit, langdurige product en opbrengstgaranties en een mooie afwerking. De REC Alpha panelen hebben al deze eigenschappen, alleen tegen een veel scherpere prijsstelling. Zo komt betaalbare topkwaliteit in het bereik van een grotere groep huiseigenaren. Kortom REC ALPHA zonnepanelen tot 400 Wp zijn ideaal voor woonhuiseigenaren met minder dakoppervlak of meer dan gemiddelde schaduw.

Extra bestendig tegen sneeuwdruk en windbelasting

REC Solar test ieder paneel minimaal 3 keer voordat het de fabrieken verlaat. Ook op sneeuwdruk en windbelasting zijn testen tot respectievelijk 4.666 Pa. en maximaal 7.000 Pa. voor de sneeuwbelasting als testcriterium ingesteld. En voor de windbelastingen worden respectievelijk 2.666 Pa. en maximaal 4.000 Pa. als testcriteria toegepast. Een extra zekerheid in een land als Nederland met haar veelzijdige uitschieters in het weer.

Tot 25 jaar productgarantie en 92 % rendementsgarantie na 25 jaar

REC Solar gelooft in haar producten. Door steeds zware testcriteria op te stellen kan er nu door All Electric Home als professioneel partner van REC Solar op de REC ALPHA serie tot 25 jaar product garantie en 92% rendementsgarantie afgegeven worden.

Ook in All Black leverbaar

REC Solar speelt met de REC ALPHA black series in op de steeds populairder wordende trend om de panelen helemaal in het zwart te produceren. Dit heet All Black. Hiermee worden voornamelijk zicht installaties op schuine daken visueel zeer aantrekkelijk. De REC ALPHA black serie is leverbaar tussen de 360 Wp en 400 Wp.

De voordelen van zaken doen met All Electric Home:

 • AEH heeft een integrale kijk en adviseert op diverse duurzame vakgebieden
 • U heeft uitgebreide keus uit de top kwaliteitsproducten van AEH
 • Wij adviseren en installeren met vakkundig en bekwaam personeel en leveren turn-key op
 • AEH biedt afhankelijk van haar merken tussen de 10 en 25 jaar garantie op haar zonnepaneel producten
 • Wij kiezen voor langdurige en persoonlijke relaties

Wenst u meer informatie over de REC ALPHA en andere zonnepaneel of energiebesparende oplossingen te ontvangen?

Indien u meer informatie over REC ALPHA en de andere zonnepaneel of energiebesparende oplossingen wenst te ontvangen, klik dan hier.

 

 

REC ALPHA zonnepanelen tot 400 Wp ideaal voor woonhuiseigenaren

Neem contact op!  AEH nieuwsbrief

  Blijf op de hoogte van de nieuwste innovaties en ontwikkelingen!

  Snel contact?