Ons team

Ambitie

In ons team van All Electric Home werken mensen die één ding zeker met elkaar gemeen hebben: de ambitie om zich te blijven ontwikkelen, iets te presteren en het beter dan gisteren te doen. Dat doen wij allemaal in het belang voor u als klant.

MVO is een belangrijk onderdeel van de reguliere werkprocessen. We zijn zeer betrokken bij een verbetering van de maatschappij.

Nog beter doorvragen wat en wanneer u nu precies iets wilt ontvangen. Beter specificeren, om producten zo economisch, maar ook zo betrouwbaar mogelijk te ontwerpen en te fabriceren. Ons team is informeel en heeft korte lijnen, zowel naar u toe als intern.

Meerdere afdelingen die nauw met elkaar samenwerken

AEH bestaat uit meerdere afdelingen die nauw met elkaar samenwerken. Zo maken wij het voor u gemakkelijk. Met korte communicatielijnen tussen de onderstaande afdelingen, met in veel gevallen één aanspreekpunt. We streven All Electric na. Morgen willen we nog beter presteren dan vandaag!

Hieronder vindt u de afdelingen van AEH:

 • Quality en Technisch Management
 • Sales, Marketing en Product Management
 • Engineering
 • Inkoop en Logistiek
 • Administratie

We zijn altijd op zoek naar  mensen om onze ambities waar te maken en verder te groeien. Past All Electric Home bij jou? Kijk hier voor de vacatures!

 

Neem contact op!  AEH nieuwsbrief

  Blijf op de hoogte van de nieuwste innovaties en ontwikkelingen!

  Snel contact?
  Chat openen