Nieuwe installaties met Longi 360 All Black panelen en een Growatt omvormer

10-19-2020 - Nieuws

Vandaag hebben we weer twee particulieren voorzien van nieuwe installaties met Longi 360 All Black panelen en een Growatt omvormer. Weer op en top verzorgd door een van onze vele installatie teams.

Goede voorbereiding

Goede voorbereiding is het halve werk. Een oud gezegde, dat nog steeds geldig is. De teams van de All Electric Home engineers en werkvoorbereiding hadden het project perfect uitgerekend en de keuze voor deze projecten viel op Longi 360 Wp panelen. Longi, een van de grootste fabrikanten ter wereld van PV panelen, biedt een ruim en zeer betaalbaar assortiment van 60 en 72 cells zonnepanelen. Met speciale software hebben onze engineers het basis ontwerp gemaakt. Daarna hebben wij de details tijdens een locale site survey ter plaatse verder in kaart gebracht, zodat wij en de klanten precies wisten wat ze konden verwachten. Ook werd de bekabelingstrajecten en de plaats van de omvormers werd in overleg met de klant bepaald.

Electrische installatie volgens de NEN 1010

Vanzelfsprekend worden de elektrische aansluitwerkzaamheden en de oplevering van de elektrische installatie volgens de NEN1010 uitgevoerd. Zo is de elektrische veiligheid gegarandeerd en konden we weer nieuwe installaties met Longi 360 All Black panelen en een Growatt omvormer opleveren aan tevreden particulieren.

Wenst u ook een offerte?

Wenst u ook een offerte? Neem dan nu contact met ons of vraag een offerte aan.

 

 

 

Nieuwe installaties met Longi 360 All Black panelen en een Growatt omvormer

Neem contact op!    AEH nieuwsbrief

    Blijf op de hoogte van de nieuwste innovaties en ontwikkelingen!

    Snel contact?