Solis

Solis werd opgericht in 2005 en is een van de oudste en grootste wereldwijde specialisten in stringinverters. Het bedrijf produceert stringinverters die gelijkstroom omzetten in wisselstroom. De producten zijn interactief met de power grids en dragen zo bij tot het verminderen van de CO2 footprint van de menselijke samenleving.

Zowel residentiële als commerciële omvormers

Solis maakt omvormers voor zowel voor de residentiële, de commerciële schaal als de  zonne-energie Utility markt. De klanten zijn huiseigenaren, ondernemers, nutsbedrijven, zonne-energieontwikkelaren en beleggers, die profiteren van een volledig assortiment van producten. Deze producten zijn wereldwijd geïnstalleerd en aangepast op de eisen van de lokale markten.

Diverse erkenningen

De stichter van het bedrijf Yiming Wang, een lid van de Chinese nationale speciale deskundigen, steunt de derde groep landen, het “duizend mensen plan”, om talent in bedrijven te introduceren. Het bedrijf heeft nu een toonaangevend onderzoeksteam en high-level technische ontwikkeling, waarvan vele zijn experts op het gebied. De Solis producten worden geëxporteerd naar meer dan 100 landen wereldwijd. Het bedrijf is bekroond met de titel “Top merken inverter” door de wereld-gerenommeerde organisatie van de autoriteit fotovoltaïsche onderzoek “EuPD” voor vier opeenvolgende jaren, namelijk in 2016, 2017, 2018, 2019.

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel

Solis hecht veel waarde aan duurzaamheid. Wij bevorderen en het beoefenen het duurzame leven. Wij zijn hier niet alleen om zonne- stroom te bevorderen, maar ook om energiebesparing te ondersteunen, zodat de toekomstige generaties over een relatief beter leven kunnen beschikken.  Solis stelt zichzelf de taak om niet alleen haar klanten goede producten te bieden, maar ook hen bewust te maken om duurzamer met de natuurlijke bronnen om te gaan. Zij gelooft dat het haar verantwoordelijkheid is om onze planeet te beschermen, en als organisatie hier elke dag aan te werken om dit doel te bereiken.

Solis

Neem contact op!    AEH nieuwsbrief

    Blijf op de hoogte van de nieuwste innovaties en ontwikkelingen!

    Snel contact?