SMA

Als een toonaangevende wereldwijde specialist in fotovoltaïsche systeemtechnologie stelt SMA vandaag de normen voor de gedecentraliseerde, digitale en duurzame energievoorziening van morgen. Meer dan 3.000 SMA-medewerkers in 18 landen hebben zich aan deze taak gewijd. Onze innovatieve oplossingen voor elk type fotovoltaïsche toepassing bieden mensen en bedrijven wereldwijd meer onafhankelijkheid bij het voldoen aan hun energiebehoeften. In samenwerking met onze partners en klanten helpen we mensen bij de overgang naar een zelfvoorzienende, gedecentraliseerde en duurzame energievoorziening.

Technologisch leiderschap

Al meer dan 35 jaar zet SMA technologische trends en stimuleert het de ontwikkeling van hernieuwbare energiebronnen. Met onze baanbrekende invertertechnologie hebben we belangrijke bijdragen geleverd.

De energievoorziening van de toekomst helpen vormgeven

Met de digitalisering van de energie-industrie betreden we nu de energiewereld van de toekomst. Fotovoltaïsche cellen spelen een belangrijke rol, aangezien zij binnenkort de meest kosteneffectieve energiebron in alle regio’s zullen zijn.

Om hun volledige potentieel te benutten, moeten we fotovoltaïsche systemen verbinden met opslag, e-mobiliteit en andere sectoren en deze in het hele systeem integreren. Hier speelt SMA een belangrijke rol. Onze ruime ervaring en uitgebreide expertise maken ons tot een gewilde partner voor toonaangevende bedrijven uit andere gebieden. Vandaag ontwikkelt SMA geavanceerde systeemoplossingen die perfect zijn afgestemd op de behoeften van de ‘elektriciteitsproducenten’ van morgen.

Sinds 2008 is SMA Solar Technology AG genoteerd aan de Prime Standard van de Frankfurt Stock Exchange (S92) en staat genoteerd in de SDAX-index. Onze technologie heeft meerdere prijzen gewonnen en SMA heeft ongeveer 1.200 patenten en gebruiksmodellen.

Wenst u meer inforamtie over SMA omvormers?

Indien u meer informatie over SMA wenst, dan kunt u hier contact met ons opnemen.

SMA

Neem contact op!    AEH nieuwsbrief

    Blijf op de hoogte van de nieuwste innovaties en ontwikkelingen!

    Snel contact?