All Electric Home helpt Nederland verduurzamen

All Electric Home helpt Nederland verduurzamen. Nederland moet net als alle andere landen die het klimaat akkoord van Parijs hebben getekend, in 2050 voldoen aan de verduurzamingseisen en CO2 neutraal te worden. Zeer ambitieuze ambities, die wij als Nederlanders moeten gaan omzetten naar daadkrachtige acties. Het regeerakkoord stuurt aan op 49% CO2 reductie in 2030!

Zo moeten er meer dan 6.000.000 (!) woningen in 2050 van het aardgas afgesloten zijn en voorzien zijn van alternatieve verwarming. Daarnaast zijn er honderdduizenden grotere en kleinere kantoren waarvoor het zelfde geldt. In totaal gaat het om ca. 7.000.000 gasaansluitingen in Nederland! I.p.v. een gasaansluiting krijgen we een warmte recht. Dit kan een aansluiting op een warmtenet of een verzwaarde elektrische aansluiting zijn.

Warmtenetten, warmtepompen en all electric zijn opties die stand-alone of in combinatie met elkaar gebruikt kunnen worden als er geen aardgas meer gebruikt kan worden of meer aanwezig is.

Minder aardgas en meer mogelijkheden voor all electric en elektrische infraroodverwarming

All Electric Home draagt bij aan deze doelstelling om minder aardgas en meer mogelijkheden voor all electric en elektrische infraroodverwarming te gebruiken. Zo kijken we samen met u naar uw situatie van uw kantoor en uw doelstellingen tot CO2 reductie en energievermindering. De zonnepaneelinstallaties van AEH dragen bij aan de productie van duurzame elektrische energie. En die kunnen wij weer gebruiken voor duurzame elektrische infraroodverwarming. Met energiemetingen brengen we het gebruik van uw gas en elektriciteit in kaart. Maar ook kunnen we de kwaliteit van uw elektrische netwerk onderzoeken. Daarnaast kunnen wij potentiele gevaren voor uw apparatuur of brand in kaart brengen. Dit is dan het vertrekpunt voor een structurele aanpak tot energiereductie en een gedegen meerjarenplan.

Slimmer met verwarming omgaan

Elektrische infraroodverwarming kan heel snel lokaal in en specifieke situatie verwarmen. Dit in tegenstelling tot luchtverwarming. Bij conventionele radiator of luchtverwarming houden wij onnodig complete gebouwen en hun individuele kantoorruimtes of kamers 24 uur per dag op een bepaalde temperatuur.  Met elektrische infraroodverwarming kunnen wij veel sneller en gerichter naar de behoefte op een specifiek moment verwarmen of bij verwarmen. Infraroodverwarming kan namelijk heel goed ingezet worden om tijdelijk en plaatselijk een deel van een ruimte te verwarmen. Afhankelijk van de situatie kiezen wij voor korte-, midden- of lange golf infraroodverwarming.

Vakkundig advies

Woningen lijken soms op elkaar. Het gebruik of de functionaliteit en de wensen van de gebruikers verschillen echter toch steeds weer. Daarom levert All Electric Home vaak maatwerkadvies. Soms zijn bepaalde basisgegevens voldoende om een voorstel te maken, maar het komt ook regelmatig voor dat er a.d.h.v. warmtelastberekeningen en inventarisatie ter plaatse een uitgebreider plan van aanpak uitgewerkt moet worden. AEH helpt u graag met een team van interne en externe specialisten.

 

Wenst u meer informatie?

Indien u meer informatie wenst, klik dan hier voor een afspraak met maatwerk advies.

Wij helpen u graag verder met de juiste informatie.Wilt u meer informatie over Antennes in stadions?

Informatie aanvragen

Als u hier uw email adres achterlaat, dan ontvangt u direct een kortingscoupon voor de maand december.

    Snel contact?
    AEH nieuwsbrief

    Blijf op de hoogte van de nieuwste innovaties en ontwikkelingen!